Klant aan het woord

Han Hendrikse
Locatiemanager Laurens, locatie Oudelandse Hof te Berkel Rodenrijs:

"Als opdrachtgever onderhoud ik een warme band met Marjoke de Langen. Marjoke heeft MD trajecten gedaan in meerdere van mijn locaties waarbij de kracht van Marjoke met name ligt in de individuele benadering van medewerkers. Marjoke weet zowel in groepsprocessen als in individuele coachingsprocessen het beste in groepen en personen boven te halen. In miijn werk maak ik al jarenlang dankbaar gebruik van de kracht en persoonlijkheid van Marjoke. Tot nu toe zijn de resultaten altijd bijzonder goed geweest.  Marjoke is een inspirator en weet medewerkers in beweging te krijgen!"

laurens-logo
lijntje

Tanja Dahmen-Smit
Hoofd P&O Pharos:

"Marjoke is voor Pharos al 2 jaar een partner op het gebied van competentie ontwikkeling van onze medewerkers. Door middel van leertrajecten coacht zij onze medewerkers naar zelfstandige professionals die eigen verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen, die hun blikveld hebben verruimd en kundiger zijn geworden in het toepassen van hun eigen competenties.
Marjoke is zeer scherp en snel in haar analyses en geeft deze op een prettige manier terug aan de mensen. Zij is uiterst kundig in het voorhouden van een spiegel en mensen de juiste handvatten te geven om zich verder te kunnen ontwikkelen en om daadwerkelijke verandering in gedrag teweeg te brengen."

pharos
Kennis- en adviescentrum migranten, vluchtelingen en gezondheid

lijntje

Petra van Gurp
Manager gehandicaptenzorg:

"Al geruime tijd is Marjoke de Langen actief betrokken bij het MD-traject binnen onze organisatie. Ik vind dat ze er mede zorg voor heeft gedragen dat de onderlinge samenwerking is verbeterd. Ik vind dat er meer verbinding met collega’s waaronder andere disciplines gelegd wordt. Dat wij onze verantwoordelijkheid meer nemen. Marjoke is scherp en kan bijzonder goed analyseren, ze spiegelt mensen op een respectvolle manier. Voor mij heeft ze ons managers zowel als groep en als individueel geïnspireerd en de organisatie in zijn kracht gezet."